onsdag 16 maj 2012

inne!!!

jaha vart ska jag börja nu då, det har ju hänt en del sen sista inlägget, och jag har verkligen inte tid att sitta här. Vi har flyttat in!!!! och det är underbart!!!! sovit här 4 nätter nu,vi har lite grejer kvar i gamla huset men det mesta är här. Vi har ingen TVantenn än men det är ju ifs bra, finns ju annat att göra. Och vi har ingen soptunna eftersom sambon trodde det skulle ske automatiskt så nu kör vi soporna till gamla huset... tur det inte är långt. Och det saknas kontakt till tvättmaskin så tvättar gör vi oxå i gamla huset :) vi har inga badrumsspeglar och det var skitjobbigt så nu har sambo hängt upp Tyras spegel i det ena badrummet med en högtalarkabel runt lampan :))) schnyggt!
Här kommer lite före vi boat bilder... kom på det mitt under flytt att jag skulle fota så därför är det urusla bilder med lite saker på.
                                                                   Tyras rum
                                                            kontor och syrum
                                                                  gästrum
                                                                      Allrum
                                                                      passage
                                                          Grabbarnas rum
                                                      Vårat sovrum
                                                           Vardagsrum
                                                                  Och hallen

Toaletterna och tvättstugan fotade jag tydligen inte, får göra det nån annan gång. Vi trivs verkligen jätte bra och det går jätte bra för ungarna, Tyra var lite ledsen en dag för hon sakna det andra huset men tror mest det hade att göra med att hon hade tråkigt... hur man nu kan ha det när man har 10000 saker att packa upp, men hon har ställt upp sina porslinsdockor (eller jag) sen var det inte kul längre.

Mitt under flytten var vi på dop, jag gjorde tårtor och Sambon var gudfar.... men det höll på skita sig rejält för Malte började spy dagen innan!!! Helt fel helg!! men som tur var vart det bara en gång så allt var lungt, det vart dop (även dopet höll på skita sig för Noah som döptes hade feber och var jätte hängig så det funderade på att ställa in)
Här är bild på tårtorna som vart väldigt uppskattade :)




Igår var jag på kurs i sthlm med en kollega, vi fick lära oss hur vi ändrade om bröd vi redan köper hem genom att dela längder till bullar, fläta bröd, göra olika fröblandningar blanda ljus och mörk deg osv. Och som vanligt när jag är i sthlm får jag migrän... det slår fan aldrig fel :( jag hade dock tur som fick massage då dom hade en massör där som maserade deras personal :) och efter 12 timmar var vi hemma igen 2 kassar fulla med bröd och bullar *mums* fika någon??

Tack för all flytthjälp!!! ni är guldvärda <3 och tack för fina blommor trappen på framsidan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar